Viser av varer
969,-
Merke: MOTOGIRL
MotoGirl summer gloves are made of 3D mesh, with perforated leather inserts for maximum ventilation. The gloves comes with faux suede fabric palm, micro-holes on the fingers, abrasion-proof leather on the palm, approved soft CPS armour on the knuckles, stretch inner finger for maximum comfort, velcro adjustment on the cuff, tailored fit at the cuff and they are touchscreen gloves. The gloves are EN 13594:2015-CE certified. So the ideal gloves for the hot days.
Flere varianter
947,-
Merke: MOTOGIRL
Disse MotoGirl vinterhanskene er laget av 100 % ekte skinn og har en innside i falsk saueskinn. Mikrofiberfôret i håndflaten sikrer maksimal følsomhet på kontrollene og hanskene er 100 % vanntette og pustende. De har stive innlegg på knokene, myk D3O-innsats på håndflaten, en lang mansjett, en sideglidelås på mansjetten med en trekkknapp som blokkerer trykknapp, ergonomisk passform med elastisk justering med trykknapp på mansjetten, visirviskerinnsats, passform på baksiden og de er berøringsskjermhansker. Hanskene er EN 13594:2015-CE sertifisert. Flott for å holde hendene tørre om vinteren og regnværsdager, eller en kald sommer kveld når du er ute og kjører mc
Flere varianter
1.849,-
Merke: MOTOGIRL
MotoGirls motorsykkel leggings er kule, sporty og feminine! Leggingsene er laget av 2 lag, det indre laget er laget av Dupont™ Kevlar®, det ytre laget er laget av vevd polyester, for en komfortabel stretchpasform. Moto Girl-leggingsene har høy midje og solide belteløkker, CE-godkjent Nivå 2 knebeskyttelse, CE-godkjent Nivå 2 hofteputer tilgjengelig som valgfritt tilbehør, har 2 frontlommer, 2 baklommer og et tøft, strekk- og slitebestandig ytterlag i polyester . Slim fit, hvis du har brede hofter, gå en størrelse opp. Fargen er litt lysere grå enn på bilde.
Flere varianter