Viser av varer
353,-
Modellnummer: 906164
Merke: BOBBY BOLT
Bobby Bolt, født til å være dristig! Eventyrlysten, streetwise, opprørsk, modig, slem. For neste generasjons syklister har vi Sir Bobby-genseren med rund hals laget av mykt 100 % organisk fransk frottébomullsstoff for ultimat daglig komfort.
Flere varianter
263,-
Modellnummer: 939855
Merke: BOBBY BOLT
Bobby Bolt, født til å være dristig! Eventyrlysten, streetwise, opprørsk, modig, slem. For neste generasjons syklister har vi den lange ermene med rund hals laget av mykt 100 % organisk fransk frottébomullsstoff for ultimat daglig komfort. Har kul grafikk på ermene og Bobby Bolt-logoen på brystet.
Flere varianter
353,-
Modellnummer: 906182
Merke: BOBBY BOLT
Bobby Bolt, født til å være dristig! Eventyrlysten, streetwise, opprørsk, modig, slem. For neste generasjons syklister har vi USA-genseren med rund hals laget av mykt 100 % organisk fransk frottébomullsstoff for ultimat daglig komfort.
Flere varianter
353,-
Modellnummer: 906188
Merke: BOBBY BOLT
Bobby Bolt, født til å være dristig! Eventyrlysten, streetwise, opprørsk, modig, slem. For neste generasjons syklister har vi Police-genseren med rund hals laget av mykt 100 % organisk fransk frottébomullsstoff for ultimat daglig komfort.
Flere varianter